Skip to main content

Het is weer carnaval over

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

Motto 2025

't LUP

Prestatietoch op Carnavalsdinsdag

Zoas gebruukelijk wödt d'r ook dit jaor op carnavalsdinsdag veur diegene die d'r nog 'n goeie conditie veur hebbe 'n Prestatietoch, en veur de jeug 'n Prestatietocht XS, geholde. D'r zun dit jaor twaalf adresse waor de feesvierders könne binnewandele. 't Sjoenkeltentje tigeneûver de Dollegraaf, de Flügeltuyn op 't Stadsplein, Snackbar FLY INN en natuurlijk de Waskuuptempel op de Bleik zun dit jaor aan de toch toegevoeg.     

Vanaf 11.33 uur beginne de Old Prinsen bi-j Cafetaria Litjes met 't uutdele van de gratis deelnenmerskaarte. De officiële start van de Prestatietochte is um 12.11 uur. Tot 12.33 uur wodde d'r deelnemmerskaarte uutgereik. Op initiatief van de ’s-Heerenbargse horecaondernemmers wödt d'r onder de deelnenmers die 'n volle kaart inlevere 'n verlotting geholde met mooie prijze. Daorveur kan aan de achterkant van de kaart ow naam, tillefoonnummer en e-mailadres wodde ingevuld zodat die prijze bi-j gelukkige terech könne komme. De volle deelnemmerskaart kan bi-j iedere locatie tot uuterlijk 17.11 uur wodde ingeleverd. Um 'n onontwarbare situatie te veurkomme bi-j 't inlevere wodde d'r gin touwkes meer verstrek aan de volwasse deelnemmers. De verloting van de prijze is 's-aoves met 't aovendprogramma in de Waskuuptempel

Prestatietoch XS
Veur de jonge carnavaliste is d'r op deze dinsdag ook genoeg te belève. Zi-j könne op stap met hun olders en 'n Prestatietocht XS voltooie. De Jeugcomissie het dit jaor weer 'n tal van opdrachte en puzzels bedach die de blage in de diverse locaties könne uutvoere of oplosse. De Jeugcommissie begint ook vanaf 11.33 uur met 't uutdele van de deelnemmerskaarte bi-j Cafetaria Litjes. 
Met alle oplossingen kan weer 'n woord wodde gemaak. Luk 't ow um 't goeie woord te kriege? De kaart met oplossing kan wodde ingeleverd. In de wèèk nao carnaval wodde de prijswinnaars bekend gemaak die dan 'n  bezuukske van Jeugprins Pieter I könne verwachte. 

We kieke reikhalzend uut naor de carnavalsdage. Daor doe-j 't veur!